Hoidot

Medikaaliset erikoishoidot, joiden tulokset näkyvät

Dermapen 4

Ainutlaatuista teknologiaa ihosi uudistamiseen, ilman pitkää palautumisaikaa

Dermapenin värähtelevä kohtisuora neulausteknologia käyttää 16 neulaista neulapäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan luoden miljoonia mikrokanavia ihoon ja käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % tehokkaammin aktiiviosia syvälle ihon kerroksiin. Kun aktiiviaineet imeytyvät, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Dermapen 4 -mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageeni-ja elastiinituotantoa kudoksessa, samoin kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa!

Toisin kuin perinteiset mikroneulausrullat, Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon. Siksi Dermapen 4 aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja siitä huolimatta tehokkaampi vaihtoehto. Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisien hoidon. Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia, korvalehtiä ja nenää.

Usein kysytyt kysymykset
Onko hoito kivulias?
Dermapen 4 aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon. Siksi Dermapen 4 aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvalliisempi, kuin monet muut hoitovaihtoehdot. Lyhyillä neulapituuksilla neulatessa hoito on kivuton.
Miten minun tulisi valmistella iho ennen Dermapen 4 -hoitoa?
Maksimaalisten hoitotulosten saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään sinulle suositeltuja DP Dermaceuticals -kotihoitotuotteita 2 – 3 viikkoa ennen ja jälkeen Dermapen 4 -hoitoa.
Kuinka nopeasti hoitotulokset ovat nähtävissä?
Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Merkittävät ja pitkäkestoiset hoitotulokset ovat nähtävillä 3 – 6 hoitokerran jälkeen (2 – 8 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6 – 12 kuukautta hoitojen jälkeen, varsinkin jos hoitojaksoosi yhdistetään suositellut DP Dermaceuticals -kotihoitotuotteet.
Kuinka nopeasti iho palautuu hoidon jälkeen?
Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävää tunnetta 1 – 2 vuorokauden ajan hoidon jälkeen. suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen.

Zoner -kolmivaihehoito

Tehokas kolmivaiheinen Zoner-hoito takaa tuloksia välittömästi!

Zoner on vallankumouksellinen hoito, joka on suunniteltu torjumaan kasvojen, kaulan, dekolteen ja vartalon ihon ikääntymistä tehokkaasti ja nopeasti.

Zoner takaa konkreettisia tuloksia jo ensimmäisestä hoitokerrasta seuraavia hoitomenetelmiä käyttäen:
 • Infrapuna biostimulaatio parantaa kudoksen hapenottokykyä. Tämän seurauksena kudoksen aineenvaihdunta ja korjausmekanismi aktivoituvat.
 • Radiofrekvenssi perustuu kollageenisäikeiden uusiutumiseen. Tieteellisesti todistettu täyttävä vaikutus on välittömästi havaittavissa käsittelyn jälkeen ja se jatkuu progressiivisesti seuraavat 4 – 6 kuukautta.
 • Mesoporaatio parantaa väliaikaisesti solukalvon läpäisevyyttä. Elektronisten impulssien avulla muodostetaan elektroporaatiokanavia, jotka mahdollistavat aktiivisten aineiden kulun syvemmälle.

Radiofrekvenssi

Radiofrekvenssihoidon biologinen vaikutus kohdistuu kollageenisäikeiden uusiutumiseen.

Tieteellisesti todistettu täyttävä ja liftaava vaikutus. Hoidon teho on välittömästi havaittavissa käsittelyn jälkeen ja vaikutus jatkuu progressiivisesti seuraavat 4-6 kuukautta. Ei invaasinen (ei riko ihon pintaa) ja miellyttävä hoitomuoto, jonka avulla muutaman hoitokerran jälkeen saadaan aikaan nuorekkaan ja kirkkaan näköinen iho.

Vaikutukset
 • Hoidettavan kudoksen mikroverenkierto ja soluaineenvaihdunta paranevat, kun kudoksen lämpötilaa nostetaan.
 • Käsittelyn vaikutus näkyy kohonneina kasvonpiirteinä sekä juonteiden madaltumisena jo ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien.
 • Stimuloi ihon uusiutumisprosesseja.
 • Kiinteyttää hoidettua ihokudosta.

Neulaton mesoporaatio

Eli elektroporaatiohoito

Kemian Nobelilla palkittu hoitomenetelmä, joka on alun perin kehitetty kuljettamaan lääkeaineita kehoon syövän hoidossa. Nopeat sähköimpulssit avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolloin kosteuttavia ja muita ihoa tehokkaasti ravitsevia vaikutusaineita pystytään viemään ihoon enemmän ja syvemmälle kuin aikaisemmin.

Hoidolla voidaan:
 • Lisätä ihon nuorekkuutta.
 • Pehmittää ihoa.
 • Antaa iholle täyteläisyyttä.
 • Kiinteyttää ja tasoittaa ihoa.
 • Vaalentaa läikkiä.
 • Rauhoittaa rosaceaa.
 • Kasvattaa kosteuspitoisuutta.
 • Pehmentää nasolabiaalia sekä pehmentää muita juonteita ja ryppyjä.

Tuloksia saadaan aikaiseksi jo ensimmäisen hoitokerran aikana!


Alexandria-sokeroinnit

Hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Miksi Alexsandria-sokerointi:
 • Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita eikä sitä ole testattu eläimiin.
 • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm pituista karvaa.
 • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
 • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
 • Sokerointi on hygieenistä.
 • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.